Compania

SC GRUP TERMLOC SA

pg4 pg3  Cu o traditie de cateva decenii, SC GRUP TERMLOC SA Bacau, cu capital integral privat, reprezinta un nume de referinta in domeniul constructiilor si instalatiilor din Romania.

Societatea are ca obiect principal de activitate executia lucrarilor de instalatii sanitare, de incalzire si montaj echipamente si utilaje la cladiri si constructii ingineresti, a lucrarilor de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide (retele de alimentare cu apa, statii de tratare a apei, retele de canalizare, statii de epurare), a lucrarilor hidrotehnice, a lucrarilor de constructii la cladiri rezidentiale si nerezidentiale, a lucrarilor de constructii de drumuri, a lucrarilor de amenajare a terenului, altele.

S.C. GRUP TERMLOC S.A. BACAU dispune de un sediu modern si baza de productie, realizate la standarde europene.
Societatea are implimentat si certificat “Sistemul de Management Integrat : CALITATE – MEDIU – SANATATE SI SECURITATE OCUPATIONALA” conform standardelor SR EN ISO 9001 : 2008; SR EN ISO 14001 : 2005 si OHSAS 18001 : 2008.

Societatea dispune de personal autorizat si este certificata in executia lucrarilor de sudura la instalatii si recipienti sub presiune, in montarea conductelor de abur de joasa presiune si de apa fierbinte, in instalarea / montarea / punerea in functiune a cazanelor de apa calda si a cazanelor de abur de joasa presiune, in repararea si verificarea supapelor de siguranta, altele.

Societatea executa lucrari de infrastructura :
- Sisteme de alimentare cu apa – retele de aductiune si distributie; statii de captare, statii de tratare, montaj utilaje;
- Sisteme de canalizare – retele de canalizare gravitationala si sub presiune, statii de pompare, statii de epurare ape uzate, montaj utilaje;
- Realizarea de lucrari de constructii – scoli, crese, gradinite, etc.;
- Lucrari la autostrazi si adiacente lor;
- Lucrari de ecologizare a gropilor de gunoi si de realizare a statiilor de tratare a deseurilor.
Societatea executa si alte lucrari de constructii, reabilitari cladiri, instalatii interioare si exterioare de toata gama, hidroizolatii la structuri din beton (rezervoare, bazine, terase, etc.), montaj si punere in functiune centrale termice murale si industriale, altele.

In baza de productie se realizeaza lucrari adiacente celor prevazute mai sus : confectii metalice diverse (parapeti, grilaje, scari, postamente, capace, etc.), conducte preizolate termic (conducte din otel, PE-HD), lucrari de montaj, reparatii si intretinere echipamente de incalzire, sanitare, electrice, reconditionari de armaturi de inchidere, pompe, compresoare dar si reparatii si verificari supape de siguranta, altele.

S.C. GRUP TERMLOC S.A. BACAU a colaborat si colaboreaza cu firme (reprezentante) din GERMANIA, ITALIA, FRANTA, BELGIA, SUA, altele, pentru distributia de produse si echipamente din activitatea de constructii si instalatii pentru ROMANIA.

pg2pg1